• kenburns1

Engineering

Steeds vaker zoeken onze klanten voor het tot stand brengen en uitvoeren van hun procesautomatisering en informatieprojecten niet enkel instrumentatie maar ook assistentie van een ervaren en betrouwbare partner.

Voor de verantwoordelijke projectleider is het belangrijk dat deze partner hem niet alleen kwalitatief hoogstaande producten, maar ook een eenvoudig advies en een uitstekende service tot een totaaloplossing kan leveren. Welnu, deze vier aspecten: kwalitatief hoogstaande producten, advies, service en totaaloplossingen zijn onze business.

Onze kracht is een combinatie van applicatiekennis, proces- en regeltechnologie, systeemkennis, ervaring met real-time toepassingen, ervaring in de productieomgeving, systematische projectaanpak en een sterke kwaliteitscultuur.

Integratie

Integratie van moderne technologie in een bestaande productielijn is een van onze specialisaties. Hierbij behoren hoe langer hoe meer ook robotica. De robotten worden vooral gebruikt om lastig, zwaar en monotoon werk over te nemen zoals het stapelen van paletten of het beladen en lossen van machines.

De keuze van de juiste robot, visie system, gripper als ook beweging is heel belangrijk.

Pics heeft hierbij een integratiepartnerovereenkomst afgesloten met Mitsubishi. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

Onze diensten zich hoofdzakelijk:

  • Engineering, voorstudie, tekenwerk, configuratie, programmeerwerk, industriële informatie technologie en projectbeheer…
  • Elektriciteit, paneel- en kastenbouw….
  • Integratie
  • ‘On-site' installaties, opstart en inbedrijfname, optimalisatie…
  • Maar ook kalibratiediensten, opleidingen service- en dienst naverkoop